Årsmöte för Saab Aktiv verksamhetsåret 2018 genomfördes i Stockholm den 6/4. Till ny ordförande omvaldes Peder Johansson IF Saab Linköping. Styrelsens nya sammansättning hittar du under fliken "Kontakt". Protokoll från konstituerande möte kommer under länken nedan så snart det är undertecknat.

Årsmötesprotokoll>>

Protokoll från konstituerande möte>>

Saab Aktivs årsmöte för verksamhetsåret 2019
På grund av Covid-19 ställer vi in den planerade Ålandsresan i samband med årsmötet den 25 april. Årsmötet flyttas också och kommer att hållas som ett Lync/Skype-möte fredagen den 24 april kl 11.30. Anmälan till Maria Nymark(maria.nymark@combitech.se) senast onsdag 22 april. Maria skickar sedan ut en länk till mötet till de anmälda.
>>Inbjudan och dagordning

Saab Aktiv mästerskap i Luftgevär 2019
Saab Aktiv mästerskap i luftgevär kommer att genomföras på respektive föreningars hemmabanor under november och december 2019. I mästerskapet tävlar man i herrklass, damklass och föranmälda lag om tre personer. Dessutom finns en prova-på klass där man får skjuta sittande med stöd.
Inbjudan>>

Saabiaden 2019
Årets Saabiad genomfördes den 12 oktober i Eskilstuna med Munktellarenan som tävlingscentrum. Ca 300 deltagare från Östersund i norr till Karlskrona i söder tävlade i 12 grenar. Förutom själva tävlingsverksamheten erbjöds också några nya prova-på-aktiviteter i form av simning och dans samt en fotoorientering. Dagen avslutades med middag och dans till Gate 5 i Munktellmuseet.
Resultat>>