Årsmöte för Saab Aktiv verksamhetsåret 2018 genomfördes i Stockholm den 6/4. Till ny ordförande omvaldes Peder Johansson IF Saab Linköping. Styrelsens nya sammansättning hittar du under fliken "Kontakt". Protokoll från konstituerande möte kommer under länken nedan så snart det är undertecknat.

Årsmötesprotokoll>>

Protokoll från konstituerande möte>>

Saab Aktiv mästerskap i skidor 2020
Saab Aktiv mästerskap i skidor, längd och alpint, har genomförts den 30 januari - 1 februari i Tänndalen med IF Linköping som arrangör.

Bilder tagna av Tänndalens fotograf kan laddas ner från Teamsiten, sök på Tänndalen på Saabnet.
Resultat>>

Saab Aktiv mästerskap i Luftgevär 2019
Saab Aktiv mästerskap i luftgevär kommer att genomföras på respektive föreningars hemmabanor under november och december 2019. I mästerskapet tävlar man i herrklass, damklass och föranmälda lag om tre personer. Dessutom finns en prova-på klass där man får skjuta sittande med stöd.
Inbjudan>>

Saabiaden 2019
Årets Saabiad genomfördes den 12 oktober i Eskilstuna med Munktellarenan som tävlingscentrum. Ca 300 deltagare från Östersund i norr till Karlskrona i söder tävlade i 12 grenar. Förutom själva tävlingsverksamheten erbjöds också några nya prova-på-aktiviteter i form av simning och dans samt en fotoorientering. Dagen avslutades med middag och dans till Gate 5 i Munktellmuseet.
Resultat>>